Ooo brevbäraren:)

Jo då även denna månad så kom ett paket ifrån Tamponsforfree.se
Och i detta var de :
Shower oil
Duscholja för kroppstvätt är extra återfuktande för normal och torr hud. Den höga koncentrationen av vårdande lipider och fuktighetsbevarande avokadoolja och lecitin hjälper huden att reglera och återskapa sin naturliga fett- och fuktbalans. Duscholjan är mycket dryg och skön att använda utan lämna någon oljig känsla efter sig på huden. Perfekt för dig som tränar och kanske duschar flera gånger om dagen. Använd dagligen, även lämplig som badolja. Med mild och behaglig doft. Utan tvål, färgämnen och konserveringsmedel.

Liquid Face & Body wash
Skonsam ansikts- och kroppstvätt med fuktbevarande Pentavitin och vitaminer, pantenol som återfuktar och stödjer hudens återuppbyggnad samt allantoin som skyddar från uttorkning och mjukgör huden. Tvättar bort smuts utan att rubba hudens egen skyddsbarriär. Ger en ren, mjuk och smidig känsla utan att torka ut huden. Utan tvål och parabener.

Protective Diaper Cream
Skyddande kräm för känslig hud i blöjområdet. Innehåller titandioxid som bildar en skyddande barriär mot urin och avföring. pH 5,5 hjälper huden att bygga upp och stabilisera den naturliga skyddsbarriären. Använd vid hudrodnad och förebyggande mot utslag i blöjområdet. Utan parfym, parabener och allergiframkallande färgämnen.

Baby Cream Extra soft
Vårdande kräm med 42 % fett som förebygger hudrodnad och hudirritationer. Innehåller återfuktande pantenol och mjukgörande allantoin. Mandelolja och avokadoolja, som är rik på vitamin A och E, vårdar och skyddar huden. Absorberas snabbt. Använd på utsatta hudområden och i blöjområdet. pH 5,5 hjälper huden att bygga upp och stabilisera den naturliga skyddsbarriären. Utan parfym, parabener och allergiframkallande färgämnen.

Bubble Bath
Härligt tvålfritt skumbad utan tårar som inte behöver sköljas av efter bad. Rengör skonsamt utan att torka ut huden. Häll några droppar i badvattnet (kontrollera temperaturen som ska vara cirka 37 grader). pH 5,5 hjälper huden att bygga upp och stabilisera den naturliga skyddsbarriären. Utan parfym, parabener och allergiframkallande färgämnen.

Och en söt liten badleksak:)

Dessa produkter kan du köpa på Apoteket!

Så nu vet ni vad som händer i kväll! Härligt bad med min lilla prins :)

Så skynda in och bli en i gänget ni med Hos Tampons for free

Kommentarer
Postat av: ebba

ja! ;)

haha, avundsjuk :D

Ska nog ta och göra några jag med ;)

2012-03-07 @ 12:43:23
URL: http://ebbaswartswe.decote.se
Postat av: Isabelle-Ung mamma

SV: :) Jodå, det är bara bra :) Sj?

2012-03-07 @ 13:16:36
URL: http://isabellenojd.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Hoppas du också har strålande sol i ett härligt vårväder :)

Jag borde vara ute och njuta men istället så sitter man inne och fastnar framför datorn, som vanligt dvs, man ska ju "baaara göra.." :D

2012-03-07 @ 13:45:51
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Hanna Håkansson [ Foto ]

så härligt att höra :)

tackar :)

2012-03-07 @ 13:57:42
URL: http://hkansson.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Hehe okej!

Jo det är bara bra här med :)

Görs då?

Kram!

2012-03-07 @ 14:51:05
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0