Påminnelse till er om Eva!

Jag har ju som ni kanske sett, en tävling i min blogg i Samarbete med Evas Underkläder!

Om Evas Underkläder

(Ifrån Evas hemsida)

Eva Thongpool och Marcin Nowak är två unga och framgångsrika företagare som med hårt arbete, stor energi och ett gediget intresse för människor har skapat en av Sveriges största webbshoppar för underkläder.

Det hela började som ett test "Vi provar om vi kan sälja underkläder på nätet". Marcin hade kunskap om IT och marknadsföring och hade blivit specialist på sökmotoroptimering. Eva kom från jobb i handel och serviceyrken och tyckte att ”kundtjänst och bemötande alltid kan bli bättre”.

När de startade i början av 2008 hade de bokstavligt talat lagret i den egna garderoben. Men det dröjde inte länge förrän de behövde utvidga och ”komma ut ur garderoben”, berättar Marcin och skrattar vid minnet av den egna garderoben fullsmockad med underkläder.

Efterfrågan på underkläder i olika former, material och inte minst storlekar visade sig vara större än förväntat. Företaget växte, personal anställdes och numera finns ett kontor och ett större lager i Luleå, där de fortfarande bor.

Vad är hemligheten bakom framgången?

– Det finns egentligen ingen hemlighet. Vi jobbar hårt och har skaffat leverantörer från hela världen för att kunna tillgodose våra kunders krav och önskemål. Vi är duktiga på IT och sökmotoroptimering. Och så har vi en väldigt bra och förstående kundtjänst som gör att många kunder kommer tillbaka till oss och handlar igen, berättar Eva Thongpool.

Hennes efternamn är thailändskt. Hon kom till Luleå som 13-åring och fick lära sig svenska snabbt och gå i skola. Ett nytt liv i ett nytt land mycket långt från den thailändska vardagen.

Marcin Nowak har sina rötter i Polen. Men växte upp i Södertälje innan han hamnade på högskolan i Luleå och så småningom träffade Eva.

– Jag blev så förvånad över att den här späda, thailändska tjejen klev rätt ut i forsen och började flugfiska! Och där stod jag från Södertälje med mitt metspö… berättar Marcin med ett gott skratt.

De är noga med att framhålla att Eavs Underkläder är ett seriöst företag med ett sortiment som de själva kan stå för och har valt ut. Det finns klara gränser för hur ”vuxna” varorna får vara.

– Vi tycker inte att det är något konstigt att folk vill ha fina underkläder. Oavsett storlek, kön, ursprung eller religion, säger Marcin.

– Vi behandlar alla med respekt och är öppensinnade. Vuxna människor får ha på sig vad de vill, det är bara kul med den variation som finns, tillägger han.

Vart är ni på väg framöver med EVAs?

– Vi tycker att det vore kul att bli Sveriges svar på amerikanska underklädesjätten Victorias Secret! De har verkligen lyckats med egen tv-show och väldigt fina kläder, säger Eva. Hon berättar också att en dröm är att starta en egen butik för underkläder någon gång framöver.

Arbetet med EVAs underkläder tar dem ut i världen på olika resor för att träffa leverantörer och leta upp nya varor som kan läggas till i det redan stora sortimentet.

– Att resa är kul och något som intresserar oss båda. Det är också då vi ofta hittar nya kollektioner som vi kan erbjuda våra kunder. Ett ställe som vi håller ögonen på lite extra är Los Angeles, avslöjar Marcin.

– Det som dyker upp där blir ofta en trend som når även oss i Sverige.

Hittills är det kvinnliga underkläder som står för den största delen av försäljningen. På webben kan man se EVAs aktuella topplista.

För killar och män är utbudet mer begränsat. Men sidenkalsonger och morgonrockar i siden säljer bra och det finns faktiskt gördlar och korsetter för män som kan få dem att se lite smalare ut vid behov.

– Vi satsar på bra kvalitet rätt igenom. Därför kan det ibland kanske tyckas vara lite dyrt, jämfört med lågpriskedjorna. Men det är skillnad att handla på webben. Då vill man som kund verkligen att kläderna håller det vi lovar i våra bilder och texter. Och det är vi väldigt noga med att leverera. Likaså är vi noga med att verkligen hjälpa alla tillrätta, ta god tid på oss och svara på alla slags frågor!

Detta och mycket mera hittar ni så klart på
http://www.evasunderklader.se

För att komma till Tävlingen Klickar ni HÄR!

Men skynda er!
Den avslutas den 20/5-12

Kommentarer
Postat av: Louise

Godmorgon!

2012-05-18 @ 11:01:24
URL: http://laakinoiise.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

sv; Tack du också! :)

2012-05-18 @ 11:08:32
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Sv: jodå det är helt okej :) lite sjuk tror jag, men jag överlever!

2012-05-18 @ 11:13:10
URL: http://belliizz.blogg.se/
Postat av: Hanna Håkansson [ Only Photo's ]

än så länge bra dag, sj? :)

2012-05-18 @ 11:18:33
URL: http://hkansson.blogg.se/
Postat av: Angel ♥

Ja då :)

Gårdagen var bra, jobbade största delen av dagen, sen gick jag på en nattpromenad med en vän i duggregnet, det var mysigt :)

Vad ska du hitta på idag då?

Hoppas du får en jättefin 18 Maj ^^

2012-05-18 @ 11:30:12
URL: http://dinn.blogg.se/
Postat av: emma

sv. tror det var del 7 av 10 nu :)

2012-05-18 @ 11:34:55
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Låter som riktigt fina underkläder.Hihihi!!! Nej va fel jag läste. Ögoninflamation va det ja. hur känns det i ögonen idag? Har peniclinet hjälpt?Ha en kanon helg!!!

2012-05-18 @ 11:59:03
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: Emmy

Fin blogg!Bloglovin'byte?

2012-05-18 @ 11:59:28
URL: http://emmyu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0