Vad blev det med kasslern?

Tada!
Det blev en slags Kassler gryta ala Tanja special, serverad med sallad och ris.
Mumma!
Så Hur gjorde jag ?
Ingredienser:

1 msk Smör
ca 10 Champinjoner
1 Purjolök
kassler ca 500g
4 dl Grädde
Redning - 3 msk mjöl och ca 2-3 msk vatten
Ris
1 köttbuljongstärning
samt salt & peppar
Så här gör du:
Skiva Champinjonerna i mindre bitar,
skiva purjolöken i ringar
Och Kassler skär du i tärningar alt strimlor.
Fräs sedan Champinjonerna i smöret ett bra tag så de blir lite färg,
och häll sedan i den skivade Purjolöken och låt de fräsas ihop.
I med Kassler, buljongtärningen och grädden.
Låt sjuda ihop och smaka av med salt och peppar:)
Du kan med fördel ha i både paprika och majs, men hade inget av de hemma..
och
Svårare än så är de inte:)
Servera med ris och sallad! Mumma!
Vem är länkad?
Klicka på bilden :)
Men de är så här att de var såå mycket fin fina recept, så i morgon ska jag inhandla ännu en kassler, så ytterliggare länknig kommer !

Kommentarer
Postat av: Emeliie

Gott det ser ut!

2012-04-16 @ 11:17:52
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: Johanna

oh gott =)

2012-04-16 @ 11:37:52
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna och Sara

jo det är bara bra :)

Du, det där ser gott ut!:)

2012-04-16 @ 11:38:10
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Mumsigt:)

2012-04-16 @ 11:50:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Jessica

Oj vad gott det ser ut =) Jätte smarrigt. Hoppas du får en bra dag, kram

2012-04-16 @ 11:59:38
URL: http://www.trollfamiljen.se
Postat av: ava miranda

åååhhh! Ser så gott ut! :D



sv: vsg sötis och va bra att allt är bra! :D <3



Tack desamma och hoppas att du får en jättefin måndag! :D

2012-04-16 @ 14:17:45
URL: http://avamiranda.blogg.se/
Postat av: Cassandra

ser gott ut! :)

2012-04-16 @ 18:32:35
URL: http://cassandra87.blogg.se/
Postat av: minabrun - photography

mumms!

2012-04-16 @ 19:33:44
URL: http://miinabrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0