Goda Råd för den otrogna!

1. Du skall inse biologiska fakta
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: För en man är otrohet naturligt – monogami är onaturligt. Att du lite då och då känner ett behov att sätta på någon annan än din flickvän som omväxling är inget du ska känna dåligt samvete över.

2. Du skall andra kvinnor hava jämte en
Ingen kvinna har permanent äganderätt över dig och din kropp - du lånar ut den frivilligt till vem du vill, när du vill.

3. Du skall leva för stunden

Att tänka för mycket är farligt för själen och destruktivt för välbefinnandet: Lev för stunden, och utnyttja varje ögonblick som om det vore det sista. Även sexuella sådana.

4. Det man icke vet, tar man icke skada av
Respektera det faktum att din flickvän aldrig kommer att kunna acceptera din otrohet, även om hon tjänar på den. Du kommer att tvingas ljuga – och när du ljuger gör du det för att skydda hennes känslor. Det man inte vet, tar man inte skada av.

5. Du skall skilja på sex och kärlek

Låt inte ditt vänsterprasslande förändra de känslor du har för din flickvän. Din älskarinna är ett sexuellt alternativ, inte ett känslomässigt sådant. Din otrohet har, kort sagt, ingenting med ert förhållande att göra (obs: det är ingen idé att du försöker förklara det här för din tjej den dagen hon råkar hitta en sexvideo på dig och reservtjej – hon kommer inte att förstå).

6. Du skall vänsterprassla i en säker målgrupp
Om din flickvän är en något så när normal kvinna är hon tämligen neurotiskt lagd, och kommer att fantisera ihop teoretiska affärer mellan dig och varenda attraktiv kvinna i din närhet. Hon kommer att vara extra uppmärksam på intima mejl eller sms från någon av de här potentiella älskarinnorna när hon rutinmässigt går igenom din hemelektronik (alla kvinnor gör det – det är lika naturligt för dem som att ha bröst). Om hon hittar något misstänkt ligger du risigt till. Ju mindre beröringspunkter du har med din älskarinna bortsett från själva sexet, desto bättre är det. Välj inte en arbetskamrat, en gemensam vän eller liknande. Välj någon helt otippad.

7. Du skall icke bajsa i boet
Om din flickvän åker på tjänsteresa i en vecka eller två ska du inte rulla ut en pres-senning hemma i vardagsrummet, hälla ut en hink vaselin i mitten och bjuda hem din älskarinna på en maratonsex. Risken är överhängande att älskarinnan ifråga tappar ett örhänge under sängen, lämnar ett rött hårstrå på madrassen eller dylikt bevismaterial som bara väntar på att bli hittat och orsaka katastrof. Håll all otrohetsaktivitet borta från ditt hem.

8. Du skall hålla din älskarina på behörigt avstånd
I samma stund som din älskarinna blir medveten om att vem du är, var du bor och att du har ett förhållande som du inte vill avsluta ens efter att ha legat med henne, har hon precis fått det värsta en kvinna någonsin kan ha på dig: En hållhake. När som helst kan hon lyfta luren, ringa din tjej och berätta att hon vet att du har ett födelsemärke på ollonet och att du joddlar när det går för dig. Du skall därför vidta alla åtgärder som behövs för att tillse att din älskarinna inte har några som helst möjligheter att sabotera ditt förhållande.

9. Du skall inse att underbart är kort
Den bästa typen av otrohet är identitetslös, förutsättningslös och kortvarig. När du 
börjar gå från att vara en skön, obekymrad kille med ett fast förhållande och lite action på sidan om till enstressad stackare som slits mellan två förhållanden, då är det dags att du gör slut på en av relationerna. Minst en.

10. Du skall icke se tillbaka
I samma stund som du lämnar en älskarinna, gör din av med alla fysiska bevis på förhållandet och radera helst ditt minne av hela affären. 
Dessa tio budord har gått i arv bland oräknerliga generationer av potenta män, och har nu nått även dig. Se till att respektera deras eviga sanning och leva som om du vore levande, och inte som en radhuszombie
Detta kommer från tidningen Slitz.
Underbara tips för den man som har ett förhållande som denne inte är nöjd med.
Som är tillsammans/sambo/gift med någon denne inte hyser de rätta känslorna för.

Man kan ju fråga sig om det är okej att skriva så?
Varför ens göra en artikel om sådant här....
"Goda råd"
Suck så sorligt!
Känner du igen detta ifrån en annan blogg?
Jo då jag har fått tillstånd av Annika att låna detta ifrån henne:)

Kommentarer
Postat av: Vivi

Jag tror den feministiska sidan i mig just kräktes en smula ... jag hade kunnat se humorn i det hela om listan vora lite mer humoristiskt skriven till BÅDA könen ...

Trött !Vad rolgti att du ska gifta dig :D

Stort gratis, förstår om du har fullt upp då ;)

Kram

2012-06-11 @ 15:21:20
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Agnes Eriksson

Det är bra. Själv? :)

2012-06-11 @ 15:21:42
URL: http://lillajagange.blogg.se/
Postat av: Louise

Haha, jag tycker mig uppfatta lite ironi i texten jag, men det kanske bara är jag ;) Tycker inte det var så hemskt skrivet. Otrogna är otrogna i vilket fall som helst =)

2012-06-11 @ 22:43:24
URL: http://internatfotografen.blogg.se/
Postat av: Ida

Siiiiiick! Känner mig lite som Vivi nu. Inte okej!

2012-06-11 @ 23:51:49
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Annelie på Elefantnytt

Galet att de skriver så!sv: Det är fint här. Lite segt i mitt bloggande. Då vi inväntar bredband. Och har nu ett instabilt mobiltbredband. Men snart ska de andra vara igång ochäven jag med. Så får bli som det blir tills vidare.Planerar istället upplägg och lite sådant förberedande till bloggen =)

Svar: Glad midsommar vännen! Hoppas de e bra?
isacsmamma.blogg.se

2012-06-12 @ 08:52:15
URL: http://elefantnytt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0